top of page

Bygge nytt bad med Fagbad – vi lager drømmebadet

Fagbad veileder deg fra visjon til virkelighet, og skaper skreddersydde baderomsløsninger som reflekterer din personlige stil. Vi realiserer drømmebadet ditt.

Rund steinvask med sort armatur.

Å skape et nytt baderom krever presis planlegging, fagkunnskap, og øye for detaljer. Derfor leverer vi tilpassede løsninger for å realisere baderom som speiler dine personlige preferanser og krav, samtidig som vi ivaretar både funksjonalitet og estetikk i fullstendig balanse.

Dette tilbyr vi

Med et team av erfarne fagspesialister tar vi hånd om hele prosessen fra idé til ferdigstillelse når du skal bygge nytt baderom. Våre tjenester inkluderer detaljert planlegging, designforslag, valg av materialer, installasjon av sanitærutstyr, og alt annet som hører med i prosessen. 

Vi sørger for at alle tekniske krav og byggeforskrifter blir ivaretatt. Enten du drømmer om et minimalistisk, moderne bad eller et mer tradisjonelt design, står vi klare til å gjøre din visjon til virkelighet.

Vi hjelper deg med hele prosessen:

 • Prosjektering

 • Rivearbeider

 • Avfallshåndtering

 • Tømrer- og snekkerarbeider

 • Murerarbeider 

 • Membranlegging med 12 års tetthetsgaranti

 • Rørarbeider

 • Elektroarbeider

 • Malerarbeider

4 grunner til å velge Fagbad til å bygge badet?

Når du velger oss til å bygge badet, får du mer enn bare en tjenesteleverandør; du får en partner som er dedikert til å realisere din drøm. Her er noen grunner til å velge oss som totalentreprenør for badet. 

1. Ekspertise og erfaring 

Med over 20 år i bransjen har vi den nødvendige kunnskapen og erfaringen til å håndtere ethvert baderomsprosjekt, uansett størrelse eller kompleksitet. Vi holder oss kontinuerlig oppdaterte på de siste trendene og teknikkene innen baderomsdesign og -bygging.

 

2. Kvalitet i hver detalj

For oss er kvalitet aldri et kompromiss. Vi utfører arbeid i henhold til gjeldende lovverk og standarder. Ditt nye baderom skal ikke bare se godt ut den dagen det er ferdig, men også tåle bruk over mange år.

3. Personlig tilpasning

Vi forstår at hvert baderomsprosjekt er unikt. Derfor tar vi oss tid til å lytte til dine ønsker og behov, slik at det endelige resultatet speiler din personlige stil. Vårt mål er å skape et funksjonelt rom hvor du kan føle deg helt hjemme.

4. Full transparens og kommunikasjon

Gjennom hele prosjektet holder vi deg informert om fremdriften og eventuelle utfordringer som måtte oppstå. Vi vet at åpen kommunikasjon i alle ledd bidrar til å sikre et godt samarbeid og godt resultat ved prosjektets slutt.

Lurer du på hvor mye det koster å bygge bad? Les om det her.

Våre referanseprosjekter

Byggherre: Boligsameiet Bentsebrugata

 • 42 nye bad i nybygg.

 • Søknadspliktig.

 • Adresse: Bentsebrugata 15-19, 0476

Utsiden av Boligsameiet Benstebrugata.

Byggherre: Oslo kommune

 

 • 4 nye baderom. Kontroll av 19 baderom.

 • Søknadspliktig.

 • Adresse: Grønnegata 21, 0350 Oslo

Bad med hvite store veggfliser, mørkegrå gulvfliser, innebygd toalett og dusj med forheng.

Dette må du huske på når du skal bygge et nytt bad

Å bygge bad er en omfattende prosess. Her har vi listet opp noen viktige ting du må huske på før du setter planen til verks. 

1. Ivaretakelse av krav og forskrifter

For å sikre et trygt og funksjonelt baderom, må alle krav og forskrifter følges. Dette inkluderer alt fra våtromsnormen til byggeforskrifter, som sikrer at badet er tilpasset krav for våtrom og er bygget for å vare. Ved å oppfylle disse standardene, kan du unngå fremtidige problemer som fukt, mugg, og strukturelle skader.

2. Badet må tilpasses brukernes behov 

Noe av det aller viktigste å huske på ved bygging av bad er at det dekker brukernes behov. Er det snakk om en stor familie som deler bad, kan det for eksempel være aktuelt med to servanter i stedet for en. Tilrettelegging for tilgjengelighet er også viktig, slik at alle, uavhengig av fysiske evner, kan bruke badet på en trygg og komfortabel måte.

3. God planlegging

Nøkkelen til et vellykket baderomsprosjekt ligger i god planlegging. Det innebærer å ha en detaljert oversikt over arbeidet som skal utføres, budsjett, design, materialvalg, og tidsfrister før arbeidet starter. Planlegging hjelper også med å identifisere potensielle utfordringer tidlig, slik at løsninger kan finnes før de blir problemer.

4. Fagfolk

Å involvere kvalifiserte fagfolk for baderomsprosjektet er avgjørende, ikke bare for deres ekspertise i utførelsen, men også for å oppfylle forsikringskrav og bygningsregelverk. Sertifiserte håndverkere sikrer at alle aspekter av arbeidet er i overensstemmelse med gjeldende standarder, noe som beskytter deg mot fremtidige ansvar og sikrer at forsikringen dekker eventuelle skader. Dette reduserer risikoen for kostbare feil og bidrar til å opprettholde hjemmets verdi.

5. Hva er budsjettet ditt? 

Å fastsette et realistisk budsjett er viktig for å holde baderomsprosjektet innenfor økonomiske rammer. Inkluder en buffer i budsjettet for uforutsette utgifter, da renovasjoner ofte kan avdekke skjulte problemer som må løses. En klar forståelse av budsjettet ditt hjelper også med å ta informerte beslutninger om materialer og design, og sikrer at prosjektet fullføres uten unødvendige økonomiske overraskelser.

Bestill befaring av badet

Å bygge nytt baderom er en investering i hjemmet. Med Fagbad ved din side kan du være trygg på at prosjektet er i de beste hender. Kontakt oss i dag for en uforpliktende samtale om dine baderomsdrømmer. 

La oss sammen skape et sted for velvære og avslapning som du vil nyte i mange år fremover. Vi hjelper deg med å bygge nytt bad eller renovere eksisterende bad

Vi kommer gjerne på en uforpliktende befaring hos deg for å få oversikt over prosjektets omfang. Deretter kan vi gi deg et komplett pristilbud.

bottom of page