top of page

Pusse opp bad i Oslo

Ønsker du å pusse opp badet ditt i Oslo? Eller kanskje du trenger totalrenovering av ett eller flere bad? Uansett om du er bedrift eller privatperson kan vi i Fagbad hjelpe deg.  

intan-indiastuti-SufJtmQloUM-unsplash.jpg

Hvem er Fagbad?

 

Fagbad er en totalentreprenør i Oslo som tilbyr oppussing og renovering av bad i Oslo-området. Her har vi lang erfaring i bransjen, og kan vise til mange fornøyde kunder. 

Vi tar på oss oppdrag både for privatpersoner og bedrifter, og sørger alltid for at resultatet blir som avtalt – til avtalt tid, og avtalt kvalitet.  

Skal du pusse opp badet ditt i Oslo, og er på jakt etter en totalentreprenør som kan ta seg av hele jobben? Vi kan hjelpe deg – ta kontakt med oss i dag for et uforpliktende tilbud.

11062b_bc75ed7edb924e29999434f9326fdf18~mv2.webp

Hvorfor velge oss?

 

Det finnes mange aktører der ute, og det kan være vanskelig å orientere seg om hvem du bør velge for prosjektet ditt. Vi anbefaler å velge en aktør som kan vise til lang erfaring, som er tilgjengelig for spørsmål og som kan ta seg av hele prosessen fra A til Å. 

Vi i Fagbad kan hjelpe deg med dette. Hos oss får du personlig veiledning og tilpasning hele veien, nettopp fordi vi vet at hvert enkelt prosjekt er unikt. 

Totalentreprenør for oppussing av bad

 

Som en totalentreprenør tar vi oss av hele prosessen rundt oppussing og renovering av badet ditt. Det vil si at du selv slipper å koordinere de ulike håndverkerne slik at de kommer inn i prosessen til riktig tid – dette tar vi oss av. 

En annen fordel ved å benytte en totalentreprenør, er at du selv kun får èn kontaktperson å forholde deg til hele veien – i stedet for en ny person for hvert fagområde. 

Bred kompetanse og 20 års erfaring i bransjen

 

Med mer enn 20 års erfaring i bransjen kjenner vi til vanlige fallgruver og smarte løsninger. Med oss på laget får du en god sparringspartner, der vi gjennom erfaring og kompetanse kan se løsninger og muligheter du kanskje ikke tenker på selv.

Dersom du benytter deg av oss i Fagbad når du skal pusse opp bad i Oslo og omegn, vil du oppleve en smidig, effektiv og stressfri prosess. Med oss kan du senke skuldrene og la oss ta hånd om jobben. 

Bredt utvalg av tjenester

 

Fagbad kan hjelpe deg med alt rundt oppussing og renovering av bad – uansett om du er privatperson, sameier og borettslag, liten bedrift eller et stort firma. Vi tar oss av alt hele veien fra prosjektering til ferdig utført arbeid. 

12 års tetthetsgaranti

 

På membranlegging stiller vi dessuten med hele 12 års tetthetsgaranti, noe som er blant den beste garantien i bransjen. 

Vi tar oss av prosessen fra A til Å

Som en totalentreprenør er vi involvert i hele prosessen fra A til Å. Sammen blir vi enige om hva som skal gjøres, og hvordan badet skal se ut når jobben er ferdig - den faglige delen for å få til dette tar vi oss av. Vi leverer baderommet til avtalt pris, avtalt kvalitet og til avtalt tid.

Stort bad  .webp

Din entreprenør i Oslo 

 

Med mer enn 20 års erfaring er det nok av små og store prosjekter å vise til. Et av våre nyeste prosjekter er gjort for Hotel Filip, sentralt plassert på Aker Brygge i Oslo. Her var jobben vår å bygge 45 nye bad på hotellet. 

Vi hjelper deg med oppussing av bad og bygging av nytt bad

 

Med Fagbad på laget sørger du for en smidig og effektiv prosess – uansett om du ønsker oppussing, totalrenovering eller bygging av nye baderom. Med oss får du én kontraktspartner og én kontaktperson gjennom hele byggeprosessen.  

Kontakt oss i dag for en uforpliktende samtale!

bottom of page